Mangal catering är en utveckling av Medelhavsköket. Ett starkt inslag av smårätter, röror, kött och grönsaker som kan blandas efter kundens egna önskemål. Medelhavsmaten och Meze har funnits länge i Sverige och Europa. Det är ingen trend – det är ett medvetet val av fräsch och hälsosam mat.

Meze, många smårätter som serveras ungefär som ett Svenskt smörgåsbord eller tapas och som oftast förekommer som förrätt. Meze är vanligt kring Medelhavet och främst Mellanöstern och är ett utmärkande drag för till exempel det Turkiska och det Libanesiska köket. Ordet meze kommer etymologiskt från persiskans maza .Meze en mycket populär måltid som kan ätas när som helst på dagen. Maten fungerar utmärkt på lunch,middag, fredagsmyset eller med sin enkelhet för mötet på jobbet.Idag kräver kunden miljömedvetenhet, gluten och vegan alternativ,men även att det finns kött på menyn. Det vi gör är en snygg konstitutionalisering som ligger rätt i tiden och ger restaurangerna stark internationell prägel. Miljön är lika viktig som maten.

Vi skapar en känsla av en matresa till en annan värd. Vi levererar inom hela Stor Stockholmsområdet direkt till din tillställning.