Mangal som betyder grill, inriktar sig på att konceptet ska vara just grill.

Den första Mangal öppnade i Kista Galleria år 2002, sedan dess så har vi öppnat flera enheter ochsamtidigt som vi växt så har vi också utvecklat konceptet.

Mangal är ett patentskyddat koncept som vi är väldigt stolta över.

Vi tittar alltid på vilken modell som skulle passa bäst efter det specifika läget och naturligtvis ytan, vilket kan vara allt från 40 kvmtill 1500 kvm.

Vi har även ett brett sortiment av hälsosamma sallader och såser som är framtagna med stor omsorg från våra egna recept. Våra nya wraps finns nu även I vegetariska versioner men så klart även många alternativ för dig som äter kött och kyckling och även dig som vill ha lite kryddstarkt. Naturligtvis finns också vår pide kvar på menyn men med några nya moderna varianter som tillskott. Våra grillspett är också med I det nya konceptet som tex kyckling, lamm och Adana spett. Mangal BBQ är ett mycket stilrent koncept. Vi kommer att fortsätta att utveckla våra recept och konceptet.

Vi satsar mycket på en stilren inredning med ett koncept som inte ska avvika från några av våra enheter alltså ska du kunna få exakt samma mat, kvalitet och smak oavsett vilken enhet du besöker. Vårt mål är att du ska kunna komma med eller utan familj, vänner, kollegor och avnjuta vår meny i en bra miljö med utomordentlig mat.

Mangal är ett nationellt skyddat varumärke.